Želite s svojim načinom prehrane in življenjskim slogom poskrbeti, da bo na svetu manj trpljenja živali in nepotrebnega uničevanja zemlje? Obenem pa bi vseeno radi jedli uravnoteženo hrano prilagojeno svoje metabolizmu. Veganski prehranski načrti in vegetarinarski prehranski načrti so točno to, kar potrebujete.

Vse pogosteje se srečujem z ljudmi, ki so zaradi etičnih ali zdravstvenih razlogov opustili hranila živalskega izvora in se osredotočajo na rastlinsko prehrano. Med njimi je tudi moja partnerika.

Nekateri so vegetarijanci, drugi vegani. Kar je super, vendar tudi ta način prehrane ni nujno zdrav in uravnotežen, če ne vemo, kaj jemo in katera živila lahko kombiniramo, da dobimo uravnotežen, polnovreden in zdrav obrok. Sploh, če mora prehrana pomagati k našim ciljem pri oblikovanju telesa, pa naj bo to hujšanje ali pridobivanje mišične mase.

Z veseljem in večletnimi izkušnjami vam pomagam pri sestavi vegeterianskih ali veganskih prehranskih načrtov, prilagojenih za hujšanje, izgubo telesne maščobe ali pridobivanje mišične mase.

Veganski in vegetarianski prehranski načrti so prilagojeni posamezniku in vključujejo vsa potrebna mikro in makro hranila, ki jih ljudje čez dan potrebujemo za normalno delovanje.

Poleg prehranskega načrta prejmete tudi recepte za pripravo jedi.