GET in SHAPE

NOVO LETO = NOVI JAZ, oblikovanje telesa še nikoli ni bilo tako preprosto.

POSEBNA PONUDBA! VSI, KI SE PRIDRUŽITE PROGRAMU S PRIČETKOM 4.1.2021, PODARIMO PERSONALIZIRAN PREHRANKI NAČRT COUNTDOWN28 V VREDNOSTI 29,90€!!! POPOLNI VODIČ ZA SPREMEMBO PREHRANE IN MOŽNOST IZBIRE TAKO ZA VSEJEDCE, VEGETARIJANCE IN VEGANE.

Get in shape TOTAL je program, ki ga je Blaž zasnoval na podlagi večletnih izkušenj dela s strankami in z znanjem pridobljenim v vseh letih izobraževanj kot osebni trener in kot prehranski strokovnjak. Tisti, ki poznate No Stress center veste, da se pri nas dogajajo le najboljše stvari že vrsto let. GiS TOTAL je kombiniran in zapakiran v dinamičen, zabaven in predvsem izredno učinkovit sistem, ki se poleg izrednih treningov loči tudi v povsem personaliziranem pristopu. Celoten program poteka ONLINE. Treningi so v živo in vsekakor bo začetek dneva lepši, saj nam poleg kake kaplje potu uide vedno tudi smeh. Druženje je pa v teh posebnih časih še bolj pomembno in dragoceno.

Get in Shape TOTAL temelji na vrhunskem sklopu treningov in inovativnem prehranskem načrtu po istemu COUNTDOWN28. Program vas tudi povezuje znotraj zaprte skupine kjer boste poleg posnetkov vseh treningov (vsi posnetki so na voljo do konca trajanja programa) našli tudi koristne nasvete in vir motivacije. Vse to bo oblikovalo vaše telo od prstov na nogi do glave (in tu se ne hecamo: z izgubo telesne teže se pogosto zmanjša tudi številka noge, naši vadeči pa vam bodo potrdili, da vadbe spremenijo tudi obseg njihovega vratu).

Program in treningi potekajo pod vodstvom profesionalno usposobljenega osebnega trenerja in prehranskega strokovnjaka, ki je po tej poti vodil že mnoge, ki so se na njega obrnili z različnimi cilji.
Treniramo 3x tedensko v 8 tedenskem sklopu in celoten program je primeren tako za tiste, ki ste že v formi kot tiste, ki ste popolnoma brez kondicije, saj samo intenziteto lahko prilagodite.

Trening je razdeljena na 5 delov:

 • dinamično ogrevanje in raztezanje, ki pripravi mišice na vadbo,
 • HIIT del, kjer bomo v intervalih močno dvignili pulz in poskrbeli za kurjenje maščobe,
 • del večanja moči, kjer bomo upočasnili tempo in delali vaje za moč, oblikovanje telesa in pridobivanje mišične mase,
 • »core« oz. del, v katerem bomo s specifičnimi vajami poskrbeli za naše jedro in krepitev tako notranje enote kot zunanje muskulutare našega trupa
 • in še zadnji del in sicer raztezanje in ohlajanje.

Vsak trening traja približno 45 minut in poteka v online skupinah. Pri vadbi uporabljamo lastno težo in potrebujemo malo prostora.

.

Udeležite se lahko samo enega posameznega sklopa ali pa se odločite za obisk vseh sklopov v sezoni.


RAZPORED GET IN SHAPE TOTAL (ONLINE ZOOM): 
 

 • 04. 01. 2021 do 26. 02. 2021 (termin: 6:30) 
 • 01. 03. 2021 do 23. 04. 2021 (termin: 6:30) 
 • 03. 05. 2021 do 25. 06. 2021 (termin: 6:30) 

 

RAZPORED GET IN SHAPE BASIC (V ŽIVO OB SPROSTITVI UKREPOV): 

Program bo potekal ob torkih in četrtkih ob 6:30. 

V tej sezoni bo 5 polnih 8 tedenskih terminov:

 • Del 1 od 5:  (termin: 6:30) 
 • Del 2 od 5:  (termin: 6:30) 
 • Del 3 od 5: (termin: 6:30) 
 • Del 4 od 5: 02. 03. 2021 do 22. 04. 2021 (termin: 6:30) 
 • Del 5 od 5: 04. 05. 2021 do 24. 06. 2021 (termin: 6:30)

Vadbo bo vodil osebni trener in precision nutrition prehranski svetovalec Blaž Mihev, ki slovi po odličnih rezultatih, ki jih dosegajo njegove stranke, in po tem, da za vsakega najde rešitev in prilagoditev – tako pri prehrani, kot pri vadbi.

Mesta na programu so omejena zato vas prosimo, da za prijavo izberite željeni termin in uro in opravite rezervacijo s plačilom.  Naknadne spremembe ali dopovedi niso mogoče. Po pričetku termina vračila denarja v primeru, da se odločite, da programa ne boste več obiskovali ne glede na razlog odpovedi ni.