KDO SEM?

Osebni pristop za trajne rezultate.

Biti najboljši v stvareh, ki jih počnem. Ta moto mi je kot otroku, ki je neumorno tekmoval s sosedi v dirkah s kolesom in smučarskih skokih na doma izdelani skakalnici, prinesel marsikatero modrico. Pa tudi veliko vztrajnosti in potrpežljivosti. Zato ostaja moje vodilo vse do danes.

Po več letih dela kot osebni trener s preko 100 posamezniki, ki so jim moje vadbe spremenile ne le postavo, ampak tudi način življenja, sem spoznal, da je motivacija ključ do uspeha. Zato se vsakemu posamezniku posvečam popolnoma individualno, programe pa prilagodimo življenjskemu slogu, ciljem in morebitnim fizičnim omejitvam ali boleznim. Moji programi so namenjeni vsem, ki ne marajo fitnesov in skupinskih vadb, a bi vseeno radi pod strokovnim vodstvom, zdravo in dolgoročno izboljšali svojo fizično pripravljenost in oblikovali telo.

Od šolskih dni naprej sem se trudil biti najboljši v teku na smučeh, odbojki in kasneje, kot član mladinske državne reprezentance in igralec v prvi slovenski ligi, v košarki. Obenem sem na športni gimnaziji spoznaval tudi druge športe: plavanje, fitnes in tehnike teka.

Po koncu košarkarske poti sem, kot velik ljubitelj vode, naletel na potapljanje, ki je postalo moja prva ljubezen. In kmalu tudi poklic. Danes se kot PADI IDC Staff Inštruktor lahko pohvalim z lastnim potapljaškim klubom in desetinami zadovoljnih tečajnikov. Oni so z mano odkrivali lepote podvodnega sveta, jaz pa sem se ob njih naučil dela z ljudmi in pomembnosti poglobljene, individualne obravnave za premagovanje strahov in ovir. Znanje, ki ga danes s pridom uporabljam tudi pri osebnem trenerstvu.

Čeprav me je očaral, mi je svet pod gladino ponujal premalo fizičnih izzivov, zato sem odvečno energijo sproščal s fitnesom, boksom ali borilnimi veščinami. Dokler nisem pred nekaj leti odkril calistenics treningov. Ti so po mojih izkušnjah najbolj kompleksen, a hkrati tudi najučinkovitejši način za oblikovanje telesa. Sprva sem jih preizkušal pri sebi, nato na nad rezultati navdušenih prijateljih in znancih. Ugotovitve iz prakse sem ves čas dopolnjeval z znanjem s spleta, študiranjem strokovne literature in nazadnje z izobraževanjem za uspešno pridobljeno licenco AFP/NCSF osebni trener. Obsežno in zahtevno izobraževanje mi je prineslo poglobljena znanja s področja gibalnih vzorcev, anatomije, sestave vadbenih programom, vadb za posebne populacije ter hranil in energijskega sistema.

Preplet vseh naštetih znanj je potrdil in znanstveno podprl dejstvo, ki sem ga izkusil tudi na lastni koži in, kot se včasih pošalimo, na kožnih gubah udeležencev svojih programov: pri oblikovanju telesa brez pravilne prehrane ne pridemo nikamor. Da bi – tako sam kot udeleženci mojih programov – jedli bolje, pa tudi zato, ker je hrana poleg športa od vedno bila moja velika strast, sem se v zadnjem času posvetil tudi prehrani in opravil zahteven izpit pri vodilni organizaciji na svetu, ki se ukvarja s prehrano za športnike in posameznike, ki si želijo oblikovati svoje telo in riti v formo, Precision nutrition PN2. Posvetil sem se razvijanju receptov, primernih za različne skupine in potrebe, ter pripravi prehranskih načrtov. Ti so se, seveda pri tistih, ki so se jih držali, izkazali za zelo učinkovite.

Ne obljubljam vam bližnjic, ampak trdo delo in trajne rezultate.Blaž Mihev

Zato svojim tečajnikom zadnje čase pogosto ponavljam svoj novi najljubši izrek: Jaz vas ne morem tako močno in dobro trenirati, kot vi lahko veliko in slabo jeste. Lahko pa vas seveda usmerjam, motiviram, vas spodbujam in vam pomagam, da dosežete in presežete zastavljene cilje.

Blaž Mihev

PN2 masterclass
AFP/NCSF osebni trener
PADI IDC Staff Inštruktor
inštruktor prve pomoči
inštruktor uporabe defibrilatorja

 • OSEBNO TRENERSTVO

  Več

 • PREHRANSKO SVETOVANJE

  Več

 • OSEBNI TRENINGI V MAJHNIH SKUPINAH

  Več

 • RECEPTI

  Več

 • VLOG / BLOG / PODCAST

  Več

 • POTAPLJANJE

  Več