SO VAŠE SANJE, DA BI IZKLESALI POSTAVO PRIDOBILI MIŠIČNO MASO? MOGOČE CELO SODELOVALI NA DOMAČEM ALI MEDNARODNEM BODY BUILDING TEKMOVANJU?

Velika večina tistih, ki želijo pridobivati mišično maso, se po nasvet najprej obrne na splet, k prijateljem ali v najbližji fitnes. To do neke točke gotovo deluje, potem pa se napredek ustavi, motivacija pa posledično pade.

Razlog za to je, da morajo biti prav tako kot programi za hujšanje tudi programi za graditev mišične mase, ki je potrebna za uspešen bodybuilding in hipertrofijo, prilagojeni posamezniku. Kar generični programi seveda niso, nasveti prijateljev pa tudi ne, saj je vsako telo drugačno, vsak metabolizem se odziva drugače, vsi pa želimo za svoj vloženi trud kar najboljši možen rezultat.

Pri programih za pridobivanje mišične mase upoštevam vaš ritem, trenutno pripravljenost, želje in cilje. Glede na to za vas sestavim program, ki temelji na najnovejših dognanjih kako, zakaj in na kakšen način lahko dosežemo maksimalno pridobivanje mišične mase ob podpori dobrega prehranskega načrta.

Več o prehranskem načrtu lahko preberete TUKAJ.