GroznoPozno … ampak fit do poletja

May 4, 2016
May 4, 2016 Blaz Mihev PN2 CPT

GroznoPozno … ampak fit do poletja

GroznoPozno … ampak fit do poletja

6-tedenski intenzivni program oblikovanja postave

 

Se veselite poletja, obenem pa potiho preklinjate, ker je spet prišlo prehitro? Obožujete dneve, ko ste lahko v mestu tudi zvečer brez jakne, na morju pa ves dan v kopalkah … ampak ste hkrati slabe volje, ker niste zadovoljni s svojim videzom? Za vas imam ne eno, ampak dve odlični novici:

 • prvič: Toplo sonce, morje in plaže so tu za vse, ne samo za tiste s postavami manekenk in filmskih zvezdnikov. Omejitve so samo v vaši glavi.
 • drugič: Če pa bi vseeno radi dočakali poletje v boljši formi in zimske obloge v čim večji meri zamenjali z napetimi mišicami, imam za vas rešitev:

 

6-tedenski intenzivni program oblikovanja postave, ki sem ga poimenoval GroznoPozno in ob katerem vam, če se ga boste držali, obljubim, da boste fit do poletja.

 

Zakaj GroznoPozno:

 • Ker bi morali o zdravju in dobri formi razmišljati vse leto, zaradi sebe, ne le pred poletjem, ker nas skrbi, kaj bodo o nas mislili drugi.
 • Ker so rezultati vedno boljši in bolj dolgotrajni, če se oblikovanja lotimo počasi.
 • Ker je program kljub zgornjim pomislekom in kljub temu, da se bomo pridobivanja forme lotili pozno, grozno učinkovit … obenem pa tudi precej (da ne rečem ravno grozno) naporen.

 

Kaj vključuje GroznoPozno:

 • 3 x tedensko treningi ob 19h v majhni skupini pod vodstvom osebnega trenerja z uporabo preizkušenih načinov treninga, ki vedno znova prinesejo odlične rezultate;
 • Izdelavo prehranskega načrta, ki bo povsem prilagojen posamezniku in njegovim željam ter usmerjen v čim večjo izgubo maščob;
 • Jedilnik, ki ga boste vsak petek prijeli na svoj email za naslednji teden;
 • Izdelavo načrtov treningov, ki jih boste ostale dni v tednu izvajali sami;
 • obrok po treningu, ki bo poskrbel za regenreacijo vaših mišic in najbolje od vsega to pomeni, da se vam po treningu ni potrebno ukvarjat z večerjo ampak lahko preprosto greste pod tuš in spat.
 • Sprotne meritve napredka

 

Naši treningi bodo unikatna kombinacija preizkušenih pristopov, ki nudijo maksimalne rezultate v najkrajšem možnem času: HIIT treningov, treningov za pridobivanje in definicijo mišic in treninge gibljivosti.

 

Cena

Redna cena takega tretmaja bi bila 510 EUR. Takole nekako:
18 x trening z osebnim trenerjem v majhni skupini: 180 EUR + 18 x večerja: 90 EUR +  3 x meritve: 60 EUR + posvet za sestavo jedilnika: 120 EUR + 6 x tedenski jedilnik: 60 EUR

 

Ampak ker smo GroznoPozni in vam nočem preveč odškrtniti budgeta za počitnice, celotni tretma GroznoPozno … ampak fit do poletja dobite za 225 EUR.

(Za primerjavo: Pizza, pivo, Marlboro paket, torej 3 x tedensko pizza + 9 piv na teden + škatla Marlboro na dan vas za isto obdobje stane 442,80 EUR … da ne bo kdo rekel, da je zdravo življenje drago 🙂

 

Kdo lahko pride GroznoPozno?

Vsi … če ne boste prepozni. Na voljo je samo 9 mest, ki se polnijo po principu kdor prvi pride prvi melje. Pohitite s prijavo; zbiram jih do 14. maja, z vadbami pa začnemo 16. maja 2016 v No stress centru v Šiški.