Get in Shape Summer Edition 2017

April 11, 2017
Posted in Prehrana, Vadba
April 11, 2017 Blaz Mihev PN2 CPT

Get in Shape Summer Edition 2017

Čas dopustov se bliža … z njim pa vedno več trenutkov, ko ob pogledu v ogledalo ali fotografijo zamrmramo “Ojoj, res bi moral/a malo shujšat”. Čeprav sem sam mnenja, da bi morali za prožno, razgibano in uravnoteženo nahranjeno telo skrbeti vse leto, razumem, da je motivacije za to ravno pred poletjem. Zato smo v No stress centru za pripravili posebno, poletno izdajo sicer celoletnega programa Get in Shape s poudarkom na oblikovanju in definiranju telesa. Dodatni termini, s katerimi boste treninge lažje vkomponirali v svoj urnik, in posebna pozornost, posvečena prehrani, bodo poskrbeli, da bo učinek kar najboljši.

Pa še podrobnosti:

Treningi

Program traja 7 tednov, od 8. maja do 23. junija

vadimo 3 x na teden po 45 minut: ob ponedeljkih, sredah in petkih in sicer zjutraj ob 5:45, 6:30 ali 9:00 ali popoldan ob 18:00

Poudarek bo na intervalnih HIIT treningih za maksimalno izgubo maščobnih zalog ter treningu z več in daljšo obremenitvijo mišic za povečano za moč in definicijo telesa.

Prehrana

Ker zavidljivo oblikovanega telesa ni brez pazljivo zasnovanega (in izvedenega!) prehranskega načrta, bom za vse udeležence pripravil individualne tedenske menije (glede na njihov način prehrane: vsejedski, vegetarianski ali veganski ter morebitne alergije), po vsakem treningu pa tudi Organicore proteinski napitek.

Za vse prijavljene bom pripravil tudi 2-urno prehransko delavnico ter brezplačen individualni posvet o prehrani v vrednosti 120 €.

Cena celotnega 7-tedenskega programa je 160 EUR.

Število mest je omejeno, zato se čim prej prijavite prek aplikacije MindBody (No stress center) ali mi pišite na info@blazmihev.si.

Prijavi se zdaj