GET in SHAPE & GET in SHAPE +

February 6, 2018
February 6, 2018 Blaz Mihev PN2 CPT

GET in SHAPE & GET in SHAPE +

Oblikovanje telesa še nikoli ni bilo tako preprosto.

Get in shape je program, ki ga je naš Blaž zasnoval na podlagi večletnih izkušenj dela s strankami in z znanjem pridobljenim v vseh letih izobraževanj kot osebni trener in kot prehranski strokovnjak. Za tiste, ki naše programe že poznate: Get in shape je kombinacija iz programov Xbodyshape, full body in NS45, skombiniran in zapakiran v dinamičen, zabaven in predvsem izredno učinkovit sistem, ki se poleg izrednih teningov loči tudi v povsem personaliziranem pristopu.

Get in Shape temelji na osebnem pristopu, povsem personaliziranem in prilagojenem prehranskem načrtu za vsakega udeležnecu posebej, individualni obravnavi, individualni postavitvi ciljev, konstantni motivaciji in še na drugih korakih, ki vas bojo uspešno vodili do zastavljenega cilja. Vse to bo oblikovalo vaše telo od prstov na nogi do glave (in tu se ne hecamo: z izgubo telesne teže se pogosto zmanjša tudi številka noge, naši vadeči pa vam bodo potrdili, da vadbe spremenijo tudi obseg njihovega vratu).

Program in treningi potekajo pod vodstvom profesijonalno usposobljenega osebnega trenerja in prehranskega strovnjaka, ki je po tej poti vodil že mnoge, ki so se na njega obrnili z različnimi cilji.
Treniramo 3x tedensko v 8 tedenskih sklopih in celoten program je primeren tako za tiste, ki ste že v formi kot tiste, ki ste popolnoma brez kondicije, saj samo intenziteto prilagajamo posamezniku.

Trening je razdeljena na 5 delov:

  • dinamično ogrevanje in raztezanje, ki pripravi mišice na vadbo,
  • HIIT del, kjer bomo v intervallih močno dvignili pulz in poskrbeli za kurjenje maščobe,
  • del večanja moči, kjer bomo upočasnili tempo in delali vaje za moč, oblikovanje telesa in pridobivanje mišične mase,
  • »core« oz. del, v katerem bomo s specifičnimi vajami poskrbeli za naše jedro in krepitev tako notranje enote kot zunanje muskulutare našega trupa
  • in še zadnji del in sicer raztezanje in ohlajanje.

Vsak trening traja 45 minut in poteka v majhnih skupinah. Pri vadbi uporabljamo predvsem lastno težo, bomo pa sem in tja, za popestritev, uporabili tudi aerial hamake in ročke, elastike, pilates žoge, podložne kocke … in še kaj se bo našlo.

Prehrano spremljamo tedensko in v 14 dnevnih intervalih, z meritvami preverjamo učinkovitost sistema in prilagajamo prehrano, če je le to potrebno za dosego maksimalnea rezultata.

Poleg vadbe bo vsak sklop vseboval seveda še meritve telesne sestave in spremljanje napredka ter izdelavo jedilnikov za vsak sklop posebej, saj se prehrana glede na fokus vadbe in glede na vaš napredek tudi spreminja.

GET in SHAPE vol.3: pričetek 05.02.2018! (3 skupine in sicer s pričetki ob 5:45, 6:30 in 7:15)

NOVO!!!!! GET in SHAPE vol.3 opcija PLUS: 5X NA TEDEN!!! 3X na teden GET in SHAPE treningi + 2 dodatna jutranja treninga in sicer Jutranja Joga (Streching) ob 6:30 v torek in Mobiliti & Core ob 6:30 v četrtek! Mesta so omejena in se praviloma hitro zapolnijo, za priključitev nam pišite na blaz@nostresscenter.com ali pokličite na 070 550 057. 

Vadbo bo vodil osebni trener in precision nutrition prehranski svetovalec Blaž Mihev, ki slovi po odličnih rezultatih, ki jih dosegajo njegove stranke, in po tem, da za vsakega najde rešitev in prilagoditev – tako pri prehrani, kot pri vadbi.