January 11, 2017 Blaz Mihev PN2 CPT

Get in Shape

Oblikovanje telesa še nikoli ni bilo tako preprosto.

Get in shape je program, ki ga je naš Blaž zasnoval na podlagi večletnih izkušenj dela s strankami. Za tiste, ki naše programe že poznate: Get in shape je kombinacija iz programov Xbodyshape, full body in NS45, skombinirana in zapakirana v dinamično, zabavno in predvsem izredno učinkovito vadbo, ki bo oblikovala vaše telo od prstov na nogi do glave (in tu se ne hecamo: z izgubo telesne teže se pogosto zmanjša tudi številka noge, naši vadeči pa vam bodo potrdili, da vadbe spremenijo tudi obseg njihovega vratu).

Vsaka vadba je razdeljena na 5 delov:

  • dinamično ogrevanje in raztezanje, ki pripravi mišice na vadbo,
  • HIIT del, kjer bomo v intervallih močno dvignili pulz in poskrbeli za kurjenje maščobe,
  • del večanja moči, kjer bomo upočasnili tempo in delali vaje za moč, oblikovanje telesa in pridobivanje mišične mase,
  • »core« oz. del, v katerem bomo s specifičnimi vajami poskrbeli za naše jedro in krepitev tako notranje enote kot zunanje muskulutare našega trupa
  • in še zadnji del in sicer raztezanje in ohlajanje.

Vadba traja 45 minut v majhnih skupinah do največ 8 oseb. Pri vadbi uporabljamo predvsem lastno težo, bomo pa sem in tja, za popestritev, uporabili tudi aerial hamake in ročke, elastike, pilates žoge, podložne kocke … in še kaj se bo našlo.

Poleg vadbe bo vsak sklop vsebovaal seveda še meritve telesne sestave in spremljenaje napredka ter izdelavo jedilnikov za vsak sklop posebej saj se prehrana glede na fokus vadbe tudi spreminja, da je izkoristek maksimalen.

Vadba se bo izvajala v 3 treh sklopih po 8 tednov z dodatnim GRATIS sklopom za vse tiste, ki boste obiskali prve tri. In sicer bo vsak sklop imel prav posebno temo:

  1. Sklop: Get in shape (Izguba teže in pridobivanje na kondicij) ta sklop bo usmerjen v izgubo odvečnih kilogramov in pripravo telesa na vadbo, se pravi krepitev vseh telesnih mišic, delanje na gibljivosti in krepitvi sklepov. Popolna predpriprava za nadaljevalne sklope.
  2. Sklop: Get in shape (roke, zgornji del hrbta in jedro) v tem sklopu bomo hiit vadbi dodajali specifične vaje za roke, ramena in zgornji del hrbta in seveda vaje za jedro in krepitev notranje enote in stabilizatorjev hrbtenice. Močne roke in hrbet nam bodo v veliko pomoč, ko bomo pričeli oblikovati trebuh v 3 sklopu.
  3. Sklop: Get in shape (noge zadnjica in trebuh) sklop v katerem bomo veliko pozornost posvetili nogam, zadnjici in površinskim trebušnim mišicam (rectus abdominus in obliques).
  4. Sklop: Get in shape BONUS 2 tedna brezplačna za vse tiste, ki so obiskovali vse 3 sklope pred tem in sicer bomo v teh 14 dneh s posebno prehrano in posebej oblikovano vadbo do popolnosti oblikovali telo in vas pripravili za poletje polno samozavesti in zavidljivih pogledov 😉

Priporočljivo je, da obiščete vse 4 sklope vadb in si s tem zagotovite res maksimalen učinek. Da pa vam pomagamo pri tem smo se odločili, da vam za vsak naslednji sklop, ki ga obiščete podarimo dodaten 10% popust in še brezplačen 4 sklop.

Vadbo bo vodil osebni trener in precision nutrition prehranski svetovalec Blaž Mihev, ki slovi po odličnih rezultatih, ki jih dosegajo njegove stranke, in po tem, da za vsakega najde rešitev in prilagoditev – tako pri prehrani, kot pri vadbi.

In vse to za SAMO: 8€ na trening. Oz.povedano drugače Posamičen sklop SAMO 199€, 2 sklop (če ste obiskali prvega):179€ in tretji sklop če ste obiskali prvega in drugega: 159€ in4 sklop če ste obiskali, prvega, drugega in tretjega FREE!!!

 

Nov sklop se prične: 18. 09. 2017

PRIJAVA