… brez tvoje vzpodbude … mi ne bi uspelo spremenit ničesar!

August 11, 2016
Posted in Prehrana, Vadba
August 11, 2016 Blaz Mihev PN2 CPT

… brez tvoje vzpodbude … mi ne bi uspelo spremenit ničesar!

Še zdaj sem malo v oblakih od ponosa. Včeraj sem namreč dobil pomojem najlepši mail, ki ga lahko prejme nekdo, katerega poklic in poslanstvo je pomagati ljudem, da spremenijo svoje življenje, počutje in videz na bolje!
Mail mi je poslala Katja, ena od mojih varovank. Zaradi dopustov in podobnega se na treningu že nekaj tednov nisva videla, prehranskega načrta pa se pridno drži. Takole pravi:

Capture+_2016-08-10-06-43-19-1

Še vztrajam in sem zdaj želela delit en tak velik mejnik s tabo 🙂
Hvala ti ful, brez tvoje vzpodbude in nasvetov mi ne bi uspelo spremenit ničesar!

Ja prav ste prebrali: 30 kilogramov! In to brez čudežnih diet, brez stradanja, brez sto in enega praška.

Uspelo ji je nekaj, kar se ji je na začetku najinega poznanstva verjetno zdelo nemogoče. In kar je najlepše: to še ni konec … je šele odličen začetek novega, bolj aktivnega in bolj samozavestnega obdobja njenega življenja.

Zdaj vas gotovo zanima, kako ji je uspelo. Na kratko: brez trikov in bližnjic in zveliko trdne volje. Z upoštevanjem prehranskega načrta, ki sem ga pripravil posebej zanjo, trmastim vztrajanjem in trdim delom na treningih, čeprav bi včasih najraje pobegnila in rekla naj gre vse v … Ampak nikoli ni odnehala in na koncu je dokazala sama sebi, da zmore!

Vse, kar sploh lahko dodam, je, da sem izjemno ponosen in vesel zanjo in, da ji bom še naprej stal ob strani na njeni poti do cilja.

BRAVOOOO, Katja!!!